Grote projecties

Een videowall is voor grote projecties met veel lichtgebruik. Het is een modulair op te bouwen display waarin al jouw wensen passen. Qua formaat kan je eens denken aan de grote infoborden op Utrecht Centraal. Ze kunnen ook buiten geplaatst worden, bijvoorbeeld als opvaller op je gevel of als een scorebord bij een sportclub.

Locaties en beheer van videowalls

In een winkel wil je opvallen en is een videowall al snel een toevoeging aan het interieur. Zo kan je promotiefilmpjes of kledingstukken voorbij laten komen. Voor kantoren is het een mooi entree waar je klanten welkom heet of actuele projecten laat zien om de toon te zetten.

Het beheer van een videowall kan remote, bijvoorbeeld in combinatie met narrowcasting. Als je voor een videowall van led gaat, is elke tegel los te vervangen wanneer er storing is of eentje het begeeft. Als je een paneel van een non-led videowall vervangt, krijg je kleurverschil. Met leds ontstaat geen verschil in saturatie of lichtsterkte.

Wil je meer informatie over videowalls en de toegevoegde waarde voor jouw bedrijf of locatie? Drink even een kop koffie met ons, dan hebben we het erover!

Call to action hero
Naar de webshop

Veelgestelde vragen