Audiovisuele
oplossingen voor 
het onderwijs

In de wereld van sportclubs kunnen audiovisuele hulpmiddelen een mooi verschil maken. Van het geven van presentaties in de zakelijke ruimtes, vermaak in de kantine tot het betrekken van fans, moderne technologieën zijn onmisbaar geworden. Zelfs een scorebordoplossing voor binnen of buiten is een mogelijkheid.

Betrekken van mensen

Tijdens wedstrijden kunnen grote scoreborden en goed geluid de sfeer verbeteren en fans betrokken houden. Door per sport gepersonaliseerde scores te tonen en ook statistieken te laten zien, wordt de ervaring nog leuker.

Audiovisuele systemen kunnen ook worden gebruikt om belangrijke informatie te delen binnen de club en om sponsors te promoten. Door narrowcasting kunnen clubs hun leden op de hoogte houden van nieuws en evenementen, en tegelijkertijd hun sponsors in de schijnwerpers zetten.

Zo zorgt HCS Interactief ervoor dat audiovisuele tools een geweldige toevoeging zijn aan jouw sportclub. Voor zowel binnen als buiten, ongeacht welke sport.

Onze oplossingen voor sportclubs

Call to action hero
Naar de webshop

Voorbeeld IJsselmeervogels

Bij de voetbalclub IJsselmeervogels hebben we een speciaal audio- en conferentiesysteem geïmplementeerd. Dit systeem zorgt ervoor dat communicatie binnen de club soepel verloopt, zowel tijdens vergaderingen als op het veld. Bovendien hebben we in de sponsorruimte een vergelijkbaar systeem geïnstalleerd, waardoor sponsors optimaal kunnen worden betrokken bij de activiteiten van de club.

Daarnaast bieden we narrowcasting-oplossingen specifiek voor sportclubs, waarmee belangrijke informatie en updates gemakkelijk kunnen worden gedeeld met spelers, coaches en fans. Ook hebben we omroepsystemen geïnstalleerd die worden gebruikt om aankondigingen te doen en sfeer te creëren tijdens wedstrijden op het veld.

Case

Complete beamerinstallatie voor VV IJsselmeervogels

Veelgestelde vragen