Het touchscreen digibord

Tijdens presentaties wil je dat jouw verhaal blijft hangen. Dat informatie wordt opgeslagen en de rode draad duidelijk is. Als het dan ook nog eens vermakelijk is, dan loopt het helemaal lekker. Het digibord ondersteunt je presentatie op visueel gebied en is daarbij een waardevol instrument, zowel zakelijk als in het onderwijs. De beeldschermen komen in verschillende afmetingen (tussen 55 en 98 inch). Ook zijn ze allemaal voorzien van eenvoudige touch-functies.

In het onderwijs

In het klaslokaal kan het digibord bediend worden vanaf een aangesloten of ingebouwde pc. De presentatie wordt vaak dynamisch dankzij de touchfunctie. Dat maakt het bewegen vrijer en de ervaring in de klas dynamischer. Tijdens een presentatie maak je live aantekeningen om extra uitleg te geven over een onderwerp. Dat maakt de lesstof toegankelijker voor de leerlingen. En het traditionele whiteboard? Dat ben je dan vaak al snel vergeten.

Zakelijk

Zakelijk gezien is een digibord vooral een professionele manier om jouw presentaties te geven. Een kristalhelder scherm, vloeiende overgangen en een krachtige integratie met projecties met een beamer. In donkere en overbelichte ruimtes blijft het scherm goed zichtbaar. Met de touch-functies voeg je aantekeningen, opmerkingen en andere notities toe tijdens de presentatie. Zo makkelijk kan het zijn.

Call to action hero
Naar de webshop

Veelgestelde vragen