Audiovisuele oplossingen voor het onderwijs

Het onderwijs kwam een tijd geleden al in aanraking met de eerste digiborden (SmartBoards) en beamers. In de tussentijd is er veel veranderd. Wat zijn vandaag de dag redenen om te kiezen voor beeld- en presentatietools?

Simpel. Interactief leren is belangrijk voor leerlingen. Met touchscreens, lesgeven op afstand en narrowcasting richt je een school in op de beleving van de leerling.

Interactief voor betere prestaties

Een interactief touchscreen geeft je de mogelijkheid om samen met leerlingen een les dynamisch in te steken. Door je lesmateriaal te tonen op het scherm wissel je tekst en uitleg af met beeld, geluid en spelelementen. Mensen leren immers beter door zelf ook actief bezig te zijn.

 

Voor ieder vak zijn de mogelijkheden weer anders en is een systeem ook specifiek in te stellen. De technologische eisen van een aardrijkskundedocent zijn weer anders dan bij informatica of kunst. Daarom denkt HCS Interactief met je mee. Wat hebben de docenten en leerlingen nodig om effectief een les te geven en te volgen? Op basis daarvan adviseren wij de oplossing die het best past bij de ruimte.

Narrowcasting in het onderwijs: roosters

Met narrowcasting projecteer je op centrale plekken in het schoolgebouw belangrijke informatie. Zowel voor leerlingen als voor docenten. Roosters van de verschillende klassen zodat iedereen weet waar ze les hebben. Of bijvoorbeeld roosterwijzigingen of lesuitval tover je in een handomdraai op de schermen. En een mooi artikel in de schoolkrant? Ook die kan je als slide mooi presenteren op de beeldschermen.

Call to action hero
Naar de webshop

Veel verschillende mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Nibh posuere urna velit sagittis diam turpis eget. Morbi nisl varius synoniem ipsum lorem quam. Eget viverra neque molestie pharetra tempus facilisi facilisis. Faucibus amet sed venenatis ultrices merken sit. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Nibh posuere urna velit sagittis diam turpis eget. Morbi nisl varius synoniem ipsum lorem quam. Eget viverra neque molestie pharetra tempus facilisi facilisis. Faucibus amet sed venenatis ultrices merken sit.orem ipsum dolor sit amet consectetur. Nibh posuere urna velit sagittis diam turpis eget. Morbi nisl

Case

Complete beamerinstallatie voor VV IJsselmeervogels

Veelgestelde vragen