Zorg

In de zorgsector staat uiteraard het verzorgen van mensen altijd op nummer één. Technologie speelt daar voornamelijk een ondersteunende rol in. Dat neemt niet weg dat beeldscherm- en presentatietechnologie veel kunnen bijdragen aan betere zorg. Mits het goed wordt ingezet natuurlijk.

En daar komt HCS Interactief om de hoek kijken.

Personeel én Patiënt

Wij geloven dat onze oplossingen het leven van mensen beter kunnen maken. En het werk van personeel betekenisvoller en gemakkelijker. Op audiovisueel gebied zijn er prachtige opties voor allerlei organisaties:

  • Ziekenhuizen
  • Bejaardentehuizen
  • Hospices
  • Buitenschoolse opvang
  • Dagbesteding
  • Andere zorginstellingen

Vergaderen, vermaak en scholing in de zorg

In de zorg wordt constant gebruik gemaakt van bijscholing en opleidingen. Presentatietools van HCS Interactief maken de mogelijkheden heel intuïtief en eenvoudig. Niet iedereen op een werkplek kan altijd op dezelfde locatie zijn. Daarom is het op afstand bij kunnen wonen van een workshop, vergadering of opleiding heel nuttig.

In de zorg is een mobiel systeem dat je op meerdere plekken kunt inzetten ideaal. Eerst een vergadering op de eerste verdieping van het zorgcentrum. En later centraal een uitzending van het nieuws in de aula voor de bewoners. Je kan er alle kanten mee op. Naast zakelijke en werkgerelateerde meetings is het ook gewoon inzetbaar als entertainmentsysteem voor patiënten en bewoners.

Ouderen en vergaderen

Ooit nagedacht over digitale afspraken tussen bewoners van een bejaardentehuis of zorginstellingen met hun geliefden? Misschien wonen ze ver weg of hebben ze niet altijd de mogelijkheid fysiek langs te komen. Een simpele presentatie-oplossing biedt hen de kans wat vaker in contact te komen met familie en vrienden. Ook dat is zorg.

Call to action hero
Naar de webshop

Veel verschillende mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Nibh posuere urna velit sagittis diam turpis eget. Morbi nisl varius synoniem ipsum lorem quam. Eget viverra neque molestie pharetra tempus facilisi facilisis. Faucibus amet sed venenatis ultrices merken sit. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Nibh posuere urna velit sagittis diam turpis eget. Morbi nisl varius synoniem ipsum lorem quam. Eget viverra neque molestie pharetra tempus facilisi facilisis. Faucibus amet sed venenatis ultrices merken sit.orem ipsum dolor sit amet consectetur. Nibh posuere urna velit sagittis diam turpis eget. Morbi nisl

Case

Complete beamerinstallatie voor VV IJsselmeervogels

Veelgestelde vragen