De voordelen

Dit krijg je

 • Een mooi salaris van 1.800 – 2.400 euro per maand, passend bij jouw kennis en ervaring;
 • Een (elektrisch) fietsplan, een iPad en 20% korting op onze producten (denk aan een nieuwe laptop of TV);
 • Gepassioneerde collega’s die jou graag alle ins en outs van het vak leren.
 • Een zeer aantrekkelijke pensioenregeling;
 • De mogelijkheid om door te groeien in onze innoverende organisatie;
 • ‘Normale’ werktijden én de weekenden altijd vrij;
 • Toffe uitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel!

Een technische achtergrond en ICT-ervaring? Daarmee scoor je zeker bonuspunten, maar het is niet nodig om junior AV monteur te worden. Het belangrijkste is jouw affiniteit met beeld, geluid en techniek. En natuurlijk de drive om constant te leren en te groeien in het vak.
Jij bent wat ons betreft geschikt als jij je herkent in deze punten:

 • Een voorliefde voor techniek, hardware, geluid en beeld;
 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding, het liefst ICT of technisch gerelateerd;
 • Een rijbewijs is een pré;
 • Je bent sociaal vaardig en maakt graag een praatje met onze opdrachtgevers. Zo kan je hen zo goed mogelijk voorzien in hun wensen en behoeften!

HCS interactief is een audiovisueel bedrijf in Bunschoten-Spakenburg gespecialiseerd in digitale presentatiesystemen. Wij leveren, installeren en onderhouden audiovisuele apparatuur voor de zakelijke markt en het onderwijs. En daar ga jij als monteur een belangrijke bijdrage aan leveren. Met onze klanten gaan we op zoek naar de installatie die past bij het gewenste gebruik ervan. De nieuwe techniek moet vooral toegankelijk en uitnodigend zijn in het gebruik ervan. Digitaal en interactief presenteren zijn onze kernwoorden.

08:00 – De dagstart
Je start met het rustig doornemen van de komende dag, samen met je collega’s onder het genot van een bak koffie. Daarna laad je de bedrijfsbus in en gaat samen met een ervaren collega op pad.
09:00 – Op naar de eerste klus van de dag
De eerste klant zit in een kantoorpand in Rotterdam en wil een groot presentatiescherm en audioapparatuur in de conferentieruimte. Jij zorgt dat deze hardware geïnstalleerd, geconfigureerd en geprogrammeerd wordt. Ook regel je meteen dat vergadertools zoals Teams, Zoom of Skype goed functioneren.
12:30 – Tijd voor de lunch
13:00 – Door naar de tweede klus
Klant nummer twee is een basisschool in Leiden. Daar komen nieuwe digiborden + speakers in de lokalen van groep 8. Je zorgt ook hier dat de apparatuur goed geïnstalleerd wordt, maar ook dat er een netwerk opgezet wordt voor de digiborden. Je test of alles werkt en ruimt op.
15:30 – Klaar is kees! Op naar kantoor
16:30 – Opruimen en projecten voor morgen voorbereiden
Op onze informele werkplek mét showroom in Bunschoten-Spakenburg.
17:00 – Je werkdag zit erop!

Het team