Audiovisuele
oplossingen in de horeca

In de horeca draait het voornamelijk om de beleving van jouw klanten. Of dat nou in de vorm van productpresentatie op een scherm is, of rustgevende muziek die perfect aansluit op de akoestiek van het gebouw. Of misschien juist verticale displays voor bestellingen opnemen en displays voor het tonen van informatie over bestellingen? HCS adviseert jou over de beste keuze voor jouw bedrijf.

Uniek voor iedere horecazaak

Elk horecabedrijf heeft zijn eigen unieke sfeer en behoeften. Of je nu een trendy cocktailbar, een gezellig café of een chique restaurant hebt. Wij passen beeld- en presentatietools in op de specifieke behoeften van jouw onderneming. HCS Interactief denkt met je mee om de juiste oplossingen te bieden die perfect passen bij de uitstraling van jouw zaak. Maar wat kan je zoal in de horeca?

Narrowcasting en vermaak

Met narrowcasting deel je belangrijke informatie met gasten en personeel. Door op strategische locaties in het restaurant informatie te tonen zoals menu-updates, speciale aanbiedingen en evenementen, blijven gasten op de hoogte en worden ze gestimuleerd om meer te ontdekken. Ook interne mededelingen en instructies voor het personeel toon je heel gemakkelijk op de geplaatste displays.

Verder dragen audiovisuele elementen bij aan de beleving in jouw horecazaak. Denk aan het afspelen van passende muziek of het afspelen van bewegend beeld op een display of videowall.

Onze oplossingen voor de horeca

Call to action hero
Naar de webshop

Veel verschillende mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Nibh posuere urna velit sagittis diam turpis eget. Morbi nisl varius synoniem ipsum lorem quam. Eget viverra neque molestie pharetra tempus facilisi facilisis. Faucibus amet sed venenatis ultrices merken sit. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Nibh posuere urna velit sagittis diam turpis eget. Morbi nisl varius synoniem ipsum lorem quam. Eget viverra neque molestie pharetra tempus facilisi facilisis. Faucibus amet sed venenatis ultrices merken sit.orem ipsum dolor sit amet consectetur. Nibh posuere urna velit sagittis diam turpis eget. Morbi nisl

Case

Complete beamerinstallatie voor VV IJsselmeervogels

Veelgestelde vragen